Pekara Kuraž zapošljava više djelatnika u nekoliko smjena
Postanite dio tima gdje tradicija susreće strast prema pečenju i gdje nastaju izvanredni tradicionalni zagorski proizvodi

Pekara Kuraž mjesto je gdje tradicija susreće strast prema pečenju i gdje nastaju izvanredni tradicionalni zagorski proizvodi poput gibanica, štruklji, mlinaca i kruha iz krušne peći.

U pekari trenutno imaju otvoreno nekoliko radnih mjesta te zapošljavaju nove članove tima koji će raditi u proizvodnji tradicionalnih zagorskih delikatesa. 

U jutarnjoj smjeni (od 6 do 14 sati) traže se voditelj smjene i pomoćni radnik. Voditelj smjene provodit će puno vremena na pećima, pripremat će tijesto, te spremati suhe kolače i tjesteninu, dok će pomoćni radnik biti zadužen za mlince, rezance i suhe kekse.

U međusmjeni (fleksibilno radno vrijeme) se zapošljava osoba za pripremu peći, čišćenje i pripremu protvana. Radno vrijeme nije strogo određeno – može biti od 4 sata pa sve do punog radnog vremena, a moguće je i zapošljavanje umirovljenika.

Za rad u noćnoj smjeni (od 19 do 3 sata) traži se pomoćni radnik za kruh i peciva. Pomoćni radnik odgovoran je za rad na kruhu i pecivima, donoseći svježe proizvode Pekare Kuraž. 

Poslodavac svojim budućim djelatnicima nudi osigurane troškove prijevoza za udaljenost od posla 12 kilometara i više, regrese za Uskrs i Božić te kolektivni godišnji odmor od tri tjedna tijekom ljetnih mjeseci i tjedana dana tijekom zime. 

Prijave za navedena radna mjesta i dodatne informacije dostupne su na [email protected] i na 099/439-2150. 

Inače, portal Zagorje International podržava tradicijsko obrtništvo tako što tradicijskim obrtima već duži niz godina nudi besplatno oglašavanje na svim svojim kanalima.

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike