Renomirani krapinski restoran ‘Kramberger’ sudjelovat će i u 29. Tjednu restorana koji će se ove godine održavati od 11. do 20. listopada.
Tjedan restorana organizira se s ciljem promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske, a restorani koji sudjeluju u Tjednu restorana izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude.
U periodu od 11. do 20. listopada ćete se tako moći prepustiti uživanju u kulinarskim delicijama restorana ‘Kramberger’ gdje su iskusni kuhari pod vodstvom poznatog chéfa Mislava Božića za vas pripremili posebne jelovnike. Svaki gost može odabrati svoj meni od tri slijeda po želji iz njihove ponude predjela, glavnih jela i deserta, a uz svaki meni uključena je i čaša vina.
U nastavku vam donosimo sva jela koja ćete u sklopu Tjedna restorana moći kušati u ‘Krambergeru’, od kojih si sami možete složiti meni prema svom ukusu.
PREDJELO
1. Krem juha od celera
2. Ljuta pašteta od svinjetine, pekmez od šljiva, artisan kruh
3. Kroketi od šunke na kremi od bučinog ulja
GLAVNO JELO
1. Teletina “Karizma“, bijeli krumpirovi žganci
2. Piletina na bakin način, pečena buča, krema od luka i heljde
3. Smuđ na gnijezdu rezanaca od koprive
DESERT
1. Matcha “Krapinske frajle“ – bijela čokolada Matcha, bučino ulje, mak
2. Brownie – džem od šljiva, creme fraiche
3. Marxuise aux chocolate
Cijena ručka i/ili večere u tri slijeda za jednu osobu je 22 eura, a rezervacije se primaju na broj telefona 099/555-0002.
