Dva izvanredna događaja
Proslavite Valentinovo na jedinstven način u Hipokrat Taste Labu

Ove godine Valentinovo možete proslaviti na poseban način u Hipokrat Taste Labu – mjestu gdje se ljubav spaja s užitkom za nepce i muzikom. Domaćini su za vas pripremili dva nezaboravna događaja koji će vas očarati, a svaki od njih donosi svoj jedinstveni doživljaj. 

Najprije je na redu cabaret “Adam i Ona” koji će se održati u petak, 14. veljače, u 19.30 sati, a izvode ga Adam Končić i Oliver Belošević na klavijaturama. 

– Uživajte u intimnoj atmosferi uz cabaret nastup koji je savršeno usklađen s Valentinovom tematikom. Adam Končić i Oliver Belošević donose vam nezaboravnu glazbu i zabavu, čineći ovaj dan još posebnijim – poručuju iz Hipokrat Taste Laba.

Dan nakon, u subotu 15. veljače, slijedi večer s Đorđem Balaševićem subota, koja također počinje u 19.30 sati. Izvođač je Luka Bulić uz pratnju na gitari. 

– Za sve ljubitelje bezvremenih hitova Đorđa Balaševića, Hipokrat Taste Lab nudi savršen nastavak proslave ljubavi. Luka Bulić, uz pratnju na gitari, izvodit će najljepše Balaševićeve pjesme i omogućiti vam da uživate u nostalgiji i emocijama koje uvijek podsjećaju na pravu ljubav – najavljuju domaćini.

Za potpuni doživljaj, tu su i posebni meniji: 

MENU 1 – 41 eura

Marinirane kozice na rikoli sa slanutkom 

Hrskavi file lososa na aromatiziranoj riži

Beurre blanc s kaparima

Love & taste desert + gelato od vanilije  

MENU 2 – 43 eura

Cezar salata s piletinom

Pačja prsa, pire od cikle s anisom,

glazirana baby mrkva

Love & taste desert + gelato od vanilije

U cijenu menija uključen je i nastup, stoga osigurajte svoje mjesto za nezaboravnu večer! 

Svoje mjesto rezervirajte putem inboxa ili na broj 049/301-914, odabirom jednog od menija. Ne propustite priliku da doživite love & taste večer u Hipokrat Taste Labu! 

Za kraj, zaronite u atmosferu ljubavi, glazbe i fine hrane – savršen način da proslavite Valentinovo s voljenom osobom!

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike