Restoran ‘Magdalena’ (u sklopu hotela Villa Magdalena) nakon više godina ponovno se priključuje najukusnijem događaju godine – Tjednu restorana!
Restoran ‘Magdalena’ poznat je po spajanju tradicionalne kuhinje s modernim svjetskim gastronomskim utjecajima, a s novim chefom na čelu, nude posve nove kombinacije jela i okusa u kojima ćete uživati!
U Tjednu restorana jelovnik se sastoji od tri slijeda: predjela, glavnog jela i deserta, a sve to promotivnoj cijeni od 24 eura za ručak te 26 eura za večeru.
– Dođite i doživite harmoniju okusa uz vrhunsku uslugu i ugodnu atmosferu našeg restorana – pozivaju iz Restorana ‘Magdalena’.
Rezervirajte svoj stol na vrijeme na broj telefona 049/233-333 ili putem maila [email protected].

Meni vam donosimo u nastavku!
PREDJELO
1. Namaz od maslaca, maka i kozica, tostirani kruh
2. Arancini od riže i slanine
3. Složenac od tikvice i mrkve, krema od češnjaka
GLAVNO JELO
1. Zapečeni pileći zabatak sa sirom, tortellini, umak od rajčice i pršuta, prah od čvaraka
2. Juneći ragu, okruglice od kruha i šampinjona, slama od celera
3. File pastrve pečen sa sjemenkama suncokreta, krema od slanutka, marinirani kus kus i sušene rajčice
DESERT
1. Mousse od bijele čokolade i karamele, piškote, crumble
2. Crna čokolada, banane i orasi, umak od višanja
3. Avokado sladoled s mangom